“Casa D” este un proiect drag noua, in care am avut ocazia sa ducem designul la un alt nivel pentru proiectele rezidentiale. Atunci cand avem clienti pasionati de calitate si de frumos, proiectele devin asemenea operelor de arta.
Pornind de la spatiul existent si de la compartimentarea parterului, am livrat un concept de design in care lemnul a devenit materialul principal, fiind prezent in pardosele de lemn masiv, riflaje de lemn pentru delimitarea casei scarii si tavanul casetat.
Inspirati de stilul industrial, am integrat in amenajare betonul in fisisarea peretelui accent din zona de zi, caramida expusa si feroneria neagra pentru toate piesele de tamplarie. Mobilierul leaga intregul spatiu si delimiteaza zonele prin eclectismul lui, iar obiectele de iluminat in stilul industrial, cu metal negru, aduc spatiului atmosfera dorita.
Bucataria de tipul open space are doua zone: un perete cu mobilier de culoarea albastru – turcoaz si o insula de lemn natur, cu blatul albastru-inchis. Zona de dining pastreaza turcoazul din bucatarie, si este compusa dintr-o masa dreptunghiulara cu colturile rotunjite, o banca in forma de “L” si un scaun maro.
Zona de relaxare, asemanatoare unei mini-sere, este probabil, coltul cel mai placut din zona de zi. Acesta este amplasat inspre curte, unde peretele este din sticla, iar lumina naturala inunda spatiul, invitandu-te sa iei loc si sa te relaxezi cu o carte buna. Asadar, am pus un fotoliu customizat, din piele si cu cadrul din lemn, si l-am inconjurat de plante verzi. Astfel, am reusit sa legam zonele indoor- outdoor.
Un lucru pe care l-am facut in aceasta amenajare si care a adus o nota de eleganta, este separarea vizuala a spatiului, prin draperii. Am ales un material greu, asemanator catifelei, de culoarea neagra, care leaga toate elementele industriale de cele contemporane.
Cluj-Napoca, Design Interior Case
Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.