ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Tendinte in design interior 2012

 

Mai este putin si incepem numaratoarea inversa pentru trecerea in anul 2012, care aduce in materie de design de interior culori puternice si indraznete pentru o casa cu o personalitate noua si deosebita.

Intr-o lume in care alegerile sunt aproape infinite, tanjim pentru o viata in care lucrurile sunt simple si fermecatoare, usor de inteles si umane. Tendintele designului interior pentru 2012 vestesc un nou spirit de optimism, libertate, farmec si surpriza.

Specialistii incurajeaza culorile puternice si pline de viata  indemnand atat designerul cat si clientii sa lase la o parte timiditate si cumintenia pentru a face loc indraznelii, imaginatiei si manifestarii  caracterului puternic folosind culorile clasificate de unii “ tipatoare”,electrice de altii, in contraste indraznete.

Aceste culori electrice (verdele ierbii sau al bambusului, albastru indigo, galben,orange, roz-zmeura, movul etc.) vor fi folosite in combinatie cu nuante neutre (gri, alb) sau nuante desaturate pentru a crea un efect impresionant.

Aceste culori in combinatiile indraznete care imping limitele, trebuie sa reprezinte in totalitate personalitatea clientului, sa il binedispuna in momentul in care intra in casa si in acelasi timp sa lase casa sa vorbeasca de la sine.

Pentru o mai buna intelegere a efectelor impresionante obtinute prin alaturarea tonurilor puternice ale culorilor dictate de tendintele designului interior ale anului 2012, iata cateva variante de combinatii :

-          Verde si violet

-          Verde si lavanda

-          Maro si galben mustar

-          Galben si albastru

-          Galben si maro

-          Galben si gri

-          Lavanda si maro

 

 

Culorile neutre: Sunt ideale pentru a realiza o baza curata care va permite sa adaugati o pata de culoare sau un accent in orice spatiu, depinzand de atmosfera pe care doriti sa o creati.

Galbenul: este o culoare radianta care creeaza senzatia de fericire, soare, libertate si va face camera sa para stralucitoare. Pentru iubitorii de semnificatii, galbenul este o culoare masculina, a luminii si a vietii, fiind simbolul tineretii si al nemuririi divine.

 

Sursa : http://besthomegallery.com