ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Tendinte in design interior pentru 2011

  

design_interior_living_

 

Credem sau nu, tendintele economice si sociale au si vor avea un efect asupra tendintelor de design interior pentru anul care vine. Anul 2011 va determina o intoarcere la familie si la valorile acesteia, la trecut si semnificatia acestuia, asa incat valorile materiale vor trece in plan secund.

Culorile vor reflecta trecutul


Stresul asociat recesiunii economice se poate traduce si prin incercarea de reintoarcere in trecut, la vremurile mai bune. Tonuri ca si marourile pamantii, verdele inchis si albastru fumuriu vor fi prezente atat in vopsele cat si in tesaturi.
Trendul curent de reciclare a mobilierului vechi precum si a accesoriilor se va intensifica in 2011. Parca pentru a alimenta acest curent, renaste ideea de living verde ce cuprinde elemente refolosite, repictate si refinisate pentru a pastra originalitatea finisajului si in acelasi timp pentru a proteja mediul.

Designul interior determina “intoarcerea la trecut”  


Ca parte a dorintei umane de intoarcere in trecut, la radacini, analistii tendintelor in design interior considera ca paternurile originare, precum si formele geometrice, toate vor fi centrul tendintelor anul viitor.
Aceste paternuri vor fi insotite de culori vibrante precum galben auriu, rosu inchis, albastru deschis, combinate cu cele temperate precum nisipiul.

Culorile neutre si sofisticata simplitate

Odata cu intoarcerea spre trecut, omenirea intelege si ca cele mai importante lucruri in viata nu sunt cele legate de bani. Mai mult, haosul economic cere parca in echilibru o simplificare si o simplitate a vietii.  Cele mai utilizate culori neuter ale anului viitor vor fi nuantele de gri si alb, combinate cu alb galbui sau maro deschis.  
Utilizarea sticlei, cristalului si a nuantelor subtile de auriu mat si galben metallic vor da o nota de sofisticat corpurilor de iluminat, accesoriilor de interior si elementelor de arta.

Culorile releva speranta si optimism

Pe masura ce viziunea asupra viitorului se clarifica, speranta renaste. Optimismul se va reflecta in culori luminoase: violent vibrant, galben deschis si verde crud. Acestea se vor reflecta in materiale si accesorii.

 

 

 

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate