ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Stil newclassic

Octombrie 19, 2010 Trackback Design Interior by Admin

Stil newclassic – Studiu de caz casa Arad

 

Stilul abordat a fost definit de preferinta clientului pentru un clasic contemporan. Gasit si sub denumirea de newclassic sau clasicul nou, si derivate din neoclasic, stilul pastreaza imaginea eleganta si extravaganta a interiorului classic, folosind elemente de mobilier, materiale si culori moderne.5_living3

Spatiile destinate acestui stil sunt de obicei de dimensiuni generoase si cu suprafete vitrate destul de mari, pentru a permite luminii naturale sa patrunda in fiecare colt al camerei, sau pentru cazul in care culoarea peretilor sau a mobilei este mai inchisa. Ca elemente de compozitie, predomina simetria, aliniamentul, ordonarea consecutiva venind in completarea regulilor de ergonomie, functionalitate si utilitate.

Livingul a fost organizat in jurul semineului, creand astfel un centru de interes si o prezenta care prin natura ei aduce confortul si relaxarea specifica zonei de zi. Bucataria a fost amenajata cu insula pe mijloc cu rol de blat de lucru si locuri pentru mic dejun. Au fost folosite culori calde, in contraste subtile, elemente de profile decorative, finisaje ornamentale si corpuri de iluminat care sa puna in valoare anumite zone de interes.

Proiectul de design interior reflecta in final un spatiu rafinat si elegant, un stil de viata ce corespunde personalitatii si exigentei clientului.

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate