ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Firma de design interior

 

Firma de design interior este atelierul, boutique-ul, studio-ul care se ocupa cu gasirea solutiilor creative si tehnice pentru realizarea unui mediu architectural construit, corelat cu dorintele cele mai sofisticate ale clientului, pentru a produce rezultate spectaculoase.

 

Realizarea unui proiect de catre o firma de design interior urmeaza o metodologie sistematic organizata, primul pas reprezentandu-l cercetarea urmand apoi analiza, integrarea cunostintelor acumulate in procesul de creatie, rezultatul dorit fiind realizarea unui spatiu interior care indeplineste obiectivele proiectului pentru a avea un client fericit si multumit.

 

Parte  artisti, parte arhitecti, parte magicieni ai culorilor si texturilor, a spatiilor indiferent daca acestea sunt locuinte, hoteluri, restaurante, birouri, designerii de interior sunt mai mult decat persoane talentate si cu ochi pentru frumos. Firma de design interior trebuie sa gestioneze oameni, bugete si relatii. Angajatii sai trebuie sa fie buni psihologi, confidenti si prieteni ai clientului pentru a le putea  intelege exact dorintele.

 

In cazul unei locuinte spre exemplu de cele mai multe ori « acasa » nu este un loc ci un sentiment pe care o persoana il are intr-un spatiu in care se simte in largul sau iar designerul trebuie sa inteleaga exact care este asocierea de elemente care genereaza acest sentiment.

 

In conclzie, firma de design interior este mai mult decat o afacere « interesanta », in spatele ei ascunzandu-se organizare, profesionalism, creativitate, detalii, documentare, imaginatie, bun simt, munca de echipa atat din cadrul firmei cat si cu clientii, un vast portofoliu realizat in timp si bineinteles dragoste pentru frumos. Toate aceste aspecte compun profilul a ceea ce reprezinta o firma de design interior.

 

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate