ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

 

Aceste articole sunt dedicate arhitecturii si designului de interior raportat la un stil modern, vazut din prisma arhitectilor straini.

Chiar daca vorbim de alte tari, alte continete, tari cu o clima calda sau tari cu o clima rece,  bunul gust trebuie luat in considerare. Scopul acestui articol este de face cunostina cititorilor cu ceea ce inseamna arhitectura si design in alte tari .

 

Este bine sa ne raportam si la alte regiuni deoarece avem ocazia sa cunoastem noi materiale, noi abordari a tehnologiei de executie, alte puncte de vedere ale altor culturi, fapt ce ne ajuta sa  avansam.

 

Cum spuneam intr-un alt articol, inainte de a incepe orice proiect, atat in calitate de client, cat si in calitate de arhitect este bine sa ne documentam pentru a afla si alte puncte de vedere. Trebuie stiut faptul ca o documentare aprofundata ajuta un client sa devina mai deschis , dar si mai sigur pe sine de ceea ce doreste de la un proiect.

 

Iluminarea caselor moderne

Iluminarea caselor moderne.

Fie ca ne relationam la un spatiu residential, un spatiu comercial sau la un spatiu public iluminarea are un rol  foarte important... Mai mult

iluminat case moderne 15iluminare caselor moderne

 

Case moderne

 

 

Design interior case moderne

case moderne 11 4

 

 

 

 

 

 

 

case moderne

 

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate