ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Feng Shui in design interior

0

Comments

Add

Feng Shui in design interior

Noiembrie 26, 2010 Design Interior by Admin

Feng Shui este o practica straveche chinezeasca care arata ca anumite forte sunt asociate unor directii care exercita influiente asupra oamenilor si elementelor ambientului fizic.

In ideologia chinezeasca Feng Shui inseamna “vant apa”. In alt sens “vantul” reprezinta o forta invizibila, abstracta, iar “apa” reprezinta materialul palpabil, lucrurile din mediul inconjurator.

Amenajari interioare apartamente stil Art Deco

0

Comments

Add

Amenajari interioare apartamente stil Art Deco

Octombrie 26, 2010 Design Interior by Admin

Amenajari interioare apartamente in stil Art Deco

 

Stil newclassic

0

Comments

Add

Stil newclassic

Octombrie 19, 2010 Design Interior by Admin

Stil newclassic – Studiu de caz casa Arad

 

Tendinte in design interior 2010. Culorile

0

Comments

Add

Tendinte in design interior 2010. Culorile

Martie 03, 2010 Tendinte in design interior by Admin

Se poate spune ca exista un interes foarte larg legat de tot ceea ce inseamna “verde” si de industria verde care se concentreaza in a realiza produse organice si “eco-friendly”. Asa incat si industria de design interior utilizeaza ca tema centrala culorile pamantului. Anul 2010 va aduce in design interior culorile obtinute prin procesare naturala: gri, bej, maro, verde, etc.
Se vor amesteca tonurile naturale cum ar fi maro sau verde cu roz, albastru si galben sau mov. Atat galben cat si verde vor fi culori de baza in decorarea casei. Galbenul aduce stralucire si poate fi utilzat in decorarea unei bucatarii iar verdele calmeaza si relaxeaza, putand fi utilizat in designul unui dormitor.
Se intorc de asemenea nuantele de mov si violet, culori vibrante, cu iz romantic ce pot fi utilizate in living sau bai.

Designerul de interior

0

Comments

Add

Designerul de interior

Martie 03, 2010 Designerul de interior by Admin

Designerul de interior este persoana calificata prin studii si/sau experienta care realizeaza designul si implementeaza proiectele de interior, precum si mobilierul necesar. Designerul de interior este cel care identifica  si rezolva creativ problemele legate de functiunile si calitatea mediului interior. Ofera servicii complete de consultanta privind analiza designului dorit, planificarea spatiului, estetica interiorului, supervizarea implementarii proiectului la fata locului, in toate acestea utilizand cunostinte despre constructii si dinamica lor, sisteme de construire, echipamente, materiale, mobilier, decoratiuni. Si nu in ultimul rand ofera randari, vizualizari ahitecturale realistice cu privire la forma finala a proiectului de interior.

 

Design interior stil eclectic

0

Comments

Add

Design interior stil eclectic

Design interior eclectic cunoscut si sub numele de stil casual, are la baza ideea de imprumut si de armonizare a trasaturilor din stiluri diferite, plasate in perioade diferite. Este un stil imaginativ care tine de talentul estetic al fiecaruia.

Stilul eclectic este de fapt o variatie pe o singura tema prezenta in stiluri diferite, in incercarea de a exprima cat mai bine personalitatea celui care locuieste intr-un asemenea interior. Este un stil de atitudine, ale carui caracteristici sunt contrastele, combinatiile de linii si reciclarea.
Stilul de amenajare eclectic presupune alegerea elementului care sa unifice, o culoare, o textura, un anumit tip de ornamente. Acest prim pas este esential, deoarece tine lucrurile laolalta pentru a nu aluneca in kitsch. Al doilea pas este cel mai greu, deoarece consta in combinarea elementelor, clasicul cu contemporanul, salbaticul cu domesticul, caldura cu raceala, dar si potrivirea unor elemente din diverse traditii artistice, in asemenea maniera incat sa imprime o poveste

Design interior stil modern contemporan

0

Comments

Add

Design interior stil modern contemporan

Designul interior contemporan, cunoscut si sub numele de stil modern, poate parea un stil confuz, fara trasaturi ferme si greu de diferentiat de alte stiluri de design contemporane. Acest stil se numeste mdern contemporan in primul rand pentru ca a inglobat numai trasaturile de design specifice sfarsitului de secolul XX, spre deosebire de alte stiluri contemporane care mai pastreaza si elemente din stiluri de design ale inceputului de secol XX si chiar ale secolului XIX.

Stilul contemporan este definit prin linii clare ce creeaza o atmosfera relaxanta, spatii deschise, culori neutre si elemente si materiale inspirate din natura.

Decorul se bazeaza in stilul contemporan mai mult pe materiale si textura decat pe culoare, pentru a crea un punct de interes spatios si vizionar. Granitul, lemnul si ratanul in combinatie cu metalul se pot folosi pentru o bucatarie in stil contemporan.

Design interior stil traditional

0

Comments

Add

Design interior stil traditional

Amenajarile interioare in stil traditional sunt clasice si confortabile. Sunt calme, ordonate si previzibile. Nu e nimic iesit din comun sau haotic intr-o camera traditionala. Amenajarile interioare traditionale sunt confortabile pentru toate categoriile de varsta. O camera traditionala nu este un loc in care sa expui piese de arta moderna sau mobila din metal. In amenajarile interioare traditionale, ambianta este una primitoare, linistitoare.

Mobila si accesoriile sunt aranjate pe perechi si in centrul camerei. Toate sunt la locul lor si au acelasi stil. Toate dau impresia ca se potrivesc unele cu celelalte.  Mobilierul capitonat intr-o camera traditionala da o nota clasica si scoate in evidenta detaliile. Este functionala si are un aspect linistitor. Marginile sunt fine, netede si se integreaza perfectin aspectul camerei. Mobila dintr-o camera traditionala este adesea aranjata pe axe drepte in camera. Canapeaua va fi indreptata perpendicular pe peretele cu televizorul iar patul va fi in centrul peretelui cel mai lung din camera. Mobila din lemn are o combinatie de linii drepte si rotunde. Pot exista de asemenea si mici sculpturi. In general mobila este inchisa la culoare, dar pot fi si culori mai deschise atata timp cat liniile fiecarei piese de mobilier sunt clasice.

Design interior stil minimalist

0

Comments

Add

Design interior stil minimalist

Design interior minimalist - numit si arta ABC, arta minimala, este un curent artistic aparut in secolul XX care incearca sa minimalizeze intr-o creatie artistica numarul de culori, forme, linii, valori si texturi, cat de mult se poate. Designul minimalist se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte si printr-o imagine de ansamblu aerisita.

 

Stilul Art Nouveau

0

Comments

Add

Stilul Art Nouveau

Februarie 26, 2010 Design Interior by Admin

Design interior Art Nouveau - Primul stil cu adevarat original al secolului XX, Art Nouveau nu se mai inspira din trecut, intorcandu-se catre lumea naturala, curbele alungite si motivele vegetale fiind o dominanta, alaturi de folosirea intensa a fierului forjat pentru realizarea de detalii si ornamente. Liniile alungite, sinuoase, savant curbate sunt motivul cel mai intalnit, intr-o incercare de imitare a siluetei unor plante agatatoare. Florile, frunzele si chiar semintele stilizate sunt definitorii pentru acest stil, atat ca reprezentari pe tesaturi sau tapete, cat si in forma tridimensionala, in ornamente si sculpturi. Are loc, dupa sobrietatea erei victoriene, o redescoperire a formei feminine si a lemnelor exotice, sticlei colorate, argintului si pietrelor semipretioase.

 

Design case inteligente

0

Comments

Add

Design case inteligente

Februarie 25, 2010 Design Interior by Admin

Sisteme pentru automatizarea casei

Design interior casa in stil victorian la Cluj

0

Comments

Add

Design interior casa in stil victorian la Cluj

Vila Blanche este unul dintre proiectele de amenajare interioara in stil victorian realizat in Cluj de echipa de design ambiental Evosign.  Prin intermediul acestui articol vom expune etapele de desfasurare ale unui proiect de design interior marca Evosign Cluj, in cazul de fata fiind vorba despre o locuinta co suprafata mare in stilul arhitectural victorian. Prima etapa a proiectului de design interior reprezinta centralizarea tuturor informatiilor legate de imobil, masuratori exacte, detalii de finisaje ale constructiei urmarind prin aceasta o redare realista in spatiu 3D prin modelarea 3D.Tot in aceasta etapa premergatoare au loc discutii cu beneficiarul lucrarii, se incearca stabilirea unui stil de design ambiental prin consultarea a diverse publicatii, reviste si cataloage de design interior.

Dupa stabilirea stilului de design interior urmeaza o foarte buna documentare, in cazul acestui proiect stilul ales de catre client fiind unul cu baza clasicista, punctat de elemente victoriene, cu o cromatica eleganta care sa denote confort si lux.

Bun venit pe Blogul Evosign design interior

0

Comments

Add

Bun venit pe Blogul Evosign design interior

Octombrie 04, 2009 Design Interior by Administrator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In euismod pretium accumsan. Mauris urna lectus, aliquam eget consectetur dapibus, adipiscing feugiat nibh. Donec tempor luctus purus ac porttitor. Morbi imperdiet tempus feugiat. Curabitur et turpis mauris, a faucibus nibh. Mauris accumsan ante dictum mauris auctor ornare. In at posuere metus. Vestibulum vehicula mauris felis. Aliquam euismod, lorem ac faucibus vestibulum, metus massa cursus odio, eget tempus mi est a neque. Cras ut erat vel augue lobortis venenatis. Donec placerat tellus eu nisi facilisis ac ullamcorper metus faucibus.

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate