ico_facebookico_pinterestico_houzzico_youtubeico_behance

Amenajari interioare apartamente stil Art Deco

Octombrie 26, 2010 Trackback Design Interior by Admin

Amenajari interioare apartamente in stil Art Deco

 

Stilul Art Deco s-a dezvoltat dupa Primul razboi mondial, un stil stralucitor pentru o era noua, de renastere. Optimismul si bucuria de dupa razboi a Europei si Americii au stat la baza acestui stil nou si elegant ce a combinat  in linii stralucitoare dar fine atat moda cat si arhitectura, bijuteriile, mobilierul, designul interior.

 • Mobilierul Art Deco
  Mobilierul Art Deco este modern si confortabil, chiar daca stralucitor si rafinat. De obicei acest mobilier are un fundament cromat si curbat. Piesele din lemn pot fi lacuite in negru sau invelite in piele alba. Lemnul utilizat poate fi lemn exotic de trandafir brazilian, combinat cu catifea moale, dand impresia unui confort auster.
 • Culorile stilului Art Deco pentru interior
  Pentru ca acest stil este unul minimalist, culorile sunt utilizate cu mare atentie. De aceea, cel mai frecvent intalnim negru in combinatie cu verde, rosu si alb. Se pot folosi accente de auriu si argintiu cromat. Albastru pal si gri deschis pot da un efect de calm si relaxare.
 • Iluminarea Art Deco Lighting
  Iluminarea in stilul Art Deco include lumini ce stralucesc din podea, lampi de podea, lampi de masa si lumini de perete. Bronzul si sticla sunt utilizate frecvent in combinatie cu modele florale si forme geometrice. Lampile de podea pot avea support din fier sau crom iar cele de perete pot fi din bronz, aluminiu, fier, in combinatie cu alb opac sau umbre de sticla colorate.
 • Accesoriile Art Deco
  Oglinzile din nichel, crom sau argintii sunt decorate cu motive precum caprioare, cocosi, trandafiri si forme geometrice. Sculpturile din bronz sunt acoperite cu picaturi colorate sau perlate. Vazele sunt facute din sticla neslefuita sau din marmura alba sau neagra.

Stilul Art Deco are numeroase elemente deosebite, preluate de stilurile care l-au urmat.

Vizualizare 3D Cluj. Servicii

vizualizare 3d, perspective 3d, animatie 3d, proiectare 3d, modelare 3d, randari 3d, vizualizare arhitecturala, prezentare 3d,  proiectare case 3d, proiectare mobila 3d 

Design interior Cluj Napoca. Servicii:

design interior casa vila, amenajare apartamente, proiect design hotel, design interior restaurante baruri, amenajare birouri, design magazin, design interior showroom, amenajare spatii publice, amenajare stand expozitii, design interior mall, design interior mobila, design interior living room, proiecte gradini, proiecte mansarda, design interior bai, design interior bucatarie,design interior birouri, design fatade, amenajari terase exterioare, design interior dormitoare, amenajare SPA, design camera copii.
Produced by Eurobit Media Copyright 2010 Evosign Design Interior | toate drepturile rezervate